Garantie

Met uitzondering van de hieronder benoemde punten, krijgt u op alle producten 12 maanden garantie. Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht, ook wel zichttermijn genoemd, betekent dat u binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, uw aankoop kunt ontbinden. Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden op de pagina retourneren.

Batterijen & e-sigaretten

Batterijen en e-sigaretten hebben een garantietermijn van 3 maanden. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 keer opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie. Na 300 keer opladen gaat een batterij niet direct defect. De capaciteit van de batterij kan echter wel snel afnemen.

E-Liquids

Mocht u van mening zijn dat, ondanks onze strenge kwaliteitscontroles, een e-Liquid niet aan de normen voldoet? Dan zullen we deze onder garantie vervangen. Echter, als u de smaak van een e-Liquid niet lekker vindt, dan adviseren we deze met iemand anders te ruilen. Immers, smaken verschillen. Om hygiënische redenen en in verband met de houdbaarheidsdatum is het niet mogelijk een (geopende) e-Liquid te ruilen. Is het flesje voorzien van een verzegeling en is deze niet verbroken, dan kunt u uiteraard wel gebruik maken van uw herroepingsrecht.

Atomizers & Coils & Clearomizers

Atomizers, coils en clearomizers zijn een verbruiksartikel en gaan ook bij normaal gebruik defect. Om die reden hebben deze producten geen garantietermijn van 12 maanden. Indien een atomizer of clearomizer bij ontvangst niet blijkt te werken, dan kunt u deze retour zenden en wordt het artikel kosteloos vervangen.

Frisse smaken

Iced
Menthol
Mint

Klanten over UNO

 

Maart '20 - Mari Versteeg
5 stars

"Kom hier al jaren. En
altijd een feest om te gaan,
goed advies en billijke
prijzen. Aanrader!"

Maart '20 - Jordan
5 stars
"Wij komen hier al 2 jaar en
al 2 jaar geweldig geholpen.
Geweldige service en altijd
goed advies"
 
Jan '20 - Miquell Meijer
5 stars
"Ik word hier altijd
vriendelijk te woord gestaan
en geholpen bij het maken
van een keuze"
 
Dec '19 - Mantas Kvederis
5 stars
"Great service and friendly staff. ????"
 

 

 

© 2013 - 2023 UNOroken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.